Blog

Hon har haft toppar av snabbt stigande till toppen av kvinno roster, med den råa kvinna mästerskap, men också frustration tveksamt bokning och skadan som höll henne ur årets Summer.

Första innings bly är därför 128 och frälsning en utdragen serie – i stället för sjunde nederlag i nio Test – lockar om Joe Root s män kan behålla sina normer här. Dom Bess, Root själv och Alastair Cook föregående kväll alla nått 40 men inte 50 – den tidigare stöte bara en enda kort att lägga ett halvt sekel som nightwatchman till den han gjorde i nederlag på debut på Herrens förra veckan. Konsolidering var allt som krävdes från England efter sin dominans på dag ett.

På eftermiddagen uppnådde de exakt att trots att förlora sin kapten. Root var den enda wicket att falla i försvårande omständigheter när han sköt ut ett försök drive på en längd bollen från Mohammad Amir och kanter bakom. Det var en antiklimax för de flesta av en kåk publiken, samlades i hopp Root kan välja sin hemmaplan äntligen återupptäcka knack att hundratals.

Istället gick han för 45 – och Bess fick sällskap av Dawid Malan. Med strålkastare i användning under under tunga molntäcke och hotet om regn aldrig långt borta, paret lugnt gick om sitt arbete. Avgörande gjorde bollen inte svänga som den hade för mycket av fredag ​​- och en rättvis planen innehöll körningar om tålamod utövades. Det var, och Bess tog sina belöningar med en rad platta slog front fot skott kvadrat på off-side.

Malan körde med imponerande timing, ner i marken och genom off-sida, men föll offer för raska studsa från Amir med vänster-armer första bollen direkt efter te – en otäck en som tog skuldra BAT för en enkel match att glida. Då Bess var tvungen att gå för bara en enda kort av en anmärkningsvärd prestation, kant ett försök snitt på Shadab Khan ben-spin till en dykning Asad Shafiq på slip för 49 – och så miste om en andra halvsekel i successiva omgångar på start av hans testkarriär.

England skulle ha förlorat tre grindar för 20 körningar hade Hasan Ali höll en enkel fångst vid midwicket när Jos Buttler, på bara fyra, högg en där av en tjock inne-udden Shadab. Det var en dålig skott, och en stor låt-off. Jonny Bairstow hjälpte Buttler lägga 48 tills han blev den sjätte raka slagman att falla mellan 20 och 50, i hans fall i den nedre änden av skalan när han fick en tunn kant bakom off Faheem Ashraf – till slutleverans innan den andra nya bollen fanns.

Chris Woakes höll Buttler företaget nästa, innan han också gick fångade-svängarna när Mohammad Abbas den här gången fick det nya bollen att kväva bort precis tillräckligt utanför planen. Buttler höll fast att avsluta obesegrad på 34, och debutant Sam Curran hjälpte honom stänga dagen – slå två gränser i rad i den sista över för att lägga upp 300 och se för han kunde gå till sängs glad efter sin sista dag som en tonåring.

Antonio Valencia har bett om ursäkt efter oavsiktligt gilla en Instagram tjänst som kallas för Jose Mourinho ska sparken. Manchester United manager känner värmen på Old Trafford efter tisdagskvällens dragning med Valencia lämnade dem fyra matcher utan seger i alla tävlingar.

2 spekulationer om Mourinhos position endast ökar med varje dålig prestanda Rykten om Antonio Conte eller Zinedine Zidane kommer in för att ersätta honom bara intensifieras så dåliga prestationer producerar ännu sämre resultat. Med ett team värd över en tredjedel av en miljard till sitt förfogande, måste portugis veta sin position kommer snart att bli ohållbar, men det kan http://1xbet.footballresultstoday.org/1xbet-svenska/ inte har fått hjälp av sin klubb kapten dra slutsatsen att han ska gå.

En fläkt redogöra för den ecuadorianska postat en bild på sociala medier webbplats går kväll med bildtexten: ”Jag är inte ens förvånad över resultatet av detta spel. Jag ser alltid fram emot våra spel men nyligen Mourinho har gjort att titta på oss en straff nu. ”Något måste förändras. Mourinho måste gå.”2 Detta är posten Valencia var ursäkt för smak har dock tidigare Wigan Athletic man togs till Twitter för att förklara och försvara sina handlingar.

Han skrev: ”Igår, tyckte jag ett inlägg på Instagram utan att läsa texten som följde bilden. ”Dessa är inte mina åsikter och jag ber om ursäkt för detta. Jag är fullt stöder chefen och mina lagkamrater. Vi är alla ger vårt allt för att förbättra resultaten.”
1 Bayley är tillbaka på Raw efter sin axelskada ha återvänt från skada vid förra månadens No Mercy, tycker Bayley är det dags att slå på reset-knappen i jakten på att återta RAW kvinna mästerskap.

Sedan flyttar till huvud roster i augusti 2016 har Bayley haft en berg-och dalbana av ett år på Raw varumärke. Hon har haft toppar av snabbt stigande till toppen av kvinno roster, med den råa kvinna mästerskap, men också frustration tveksamt bokning och skadan som höll henne ur årets Summer. Efter att ha förlorat en del av No Mercy s Fatal-Five-Way Championship skjutningen är Bayley nu blicka framåt och trycka på återställningsknappen på Raw.

Vi talade med WWE: s Hugg One som hon blickar framåt mot vad som händer och möjligheten att blanda upp det med en av UFC: s största namnen … Bayley, alltid bra att prata med dig. Hur känns det att vara tillbaka i ringen efter axelskada som tvingade dig att missa Summer? Jag känner föryngras! Axeln känns riktigt bra i min träning och i ringen.

Jag har använt bandet att se till att dess på plats och mitt sinne till mods, men jag känner mig bra. Jag känner mig riktigt bra och känner verkligen positivt om min framtid. Har en skada som det spela på dig sinne och är du orolig axeln alls? Lite Ja, när jag först fick tillbaka i ringen jag vara lite mer försiktiga och skyddande av det mer än jag normalt skulle.

Men bara göra saker på gymmet visar det är helt ok; Jag lättade in i saker så jag vet när jag har en match det kommer att vara ok. Jag behöver bara vara lite smartare i hur jag går in i matcher och att de inte rikta min axel. Nu har du tillbaka, vad är de omedelbara målen för Bayley på Raw?

I mina ögon tror jag bara att jag måste börja om. När jag blev skadad på Summer Jag hade ett mästerskap match, som skulle ha varit en karriär högt för mig, men jag togs ut av det och jag antar att allt händer av en anledning. Jag hade denna titel match och det gick inte det sätt som jag ville, så jag tror jag måste återställa själv, omvärdera och bara försöka bli bättre.

Jag behöver inte vara i titeln bilden, jag vill bara att brottas, det är därför jag är här. Du har nu varit på Raw varumärke för drygt ett år. Hur kan du komma åt dina första tolv månaderna som en del av huvud roster? Jag tror professionellt det gick riktigt bra. Jag vann ett mästerskap i februari och jag verkligen aldrig förväntat att det ska ske, särskilt i mitt första år, så det var en dröm från att ha varit en sådan fläkt som barn.

Jag hade en Survivor Series match som jag segrade i och en WrestleMania match som jag segrade i, och så många stora milstolpar som jag trodde aldrig skulle vara möjligt. Jag är bara super lycklig. Det har varit några nackdelar, som att förlora min titel i min hemstad och blir skadade, men framöver hoppas jag att inte ha dem hända igen och har ett ännu bättre år.

Vi har sett en del av NXT talanger kämpar med övergången från NXT till huvud deltagarlistan. Hur har du hittat step-up? Såvitt tv går det handlar mycket lik NXT.

Triple H gör ett bra jobb för att förbereda för huvud roster TV, eftersom det vi gör där nere i NXT är vad vi gör i WWE. För mig var det sömlösa i termer av sig redo för NXT eller sedan redo för Raw. Den enda riktigt stora skillnaden är resor, vi reser varje vecka och det faktum att vi har TV varje vecka i stället för en gång i månaden innebär att vi måste vara redo.

Lyckligtvis för mig när jag fick kallas upp, en hel del av NXT människor som jag växte upp med var redan här, så det var samma locker-rum för mig.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.